- Augusztus 3. (Szombat): Szügy településen lép színpadra az együttes tánckara. A műsorunk fél 5 kor kezdődik, és 30 percben igyekszünk hozzájárulni a rendezvény színvonalához.
- Augusztus 10. (Szombat): Erdőkürtre látogat a Muzsla, ahova 30 perces műsoridővel érkezünk.
- Augusztus 11. (Vasárnap): Mátrakeresztesen sokadik alkalommal találkozhat a közönség a Muzsla Néptáncegyüttes tagjaival, hiszen évről évre állandó vendégeivé váltunk a falu rendezvényeinek. A mostani alkalommal, harminc perces összeállítással készül a tánckar. Műsorkezdés ideje 14:30. Sok szeretettel várunk minden keresztesi, hasznosi és pásztói lakost.
- Augusztus 17. - 24. (Péntek - Szombat): Együttesünk Lenygelországban vesz részt, az 51. Hegyi Népek Fesztiválján. A rangos versenyen 3. alkalommal léphetünk színpadra. Az eddigi alkalmak során a tánckar egy első és egy 3. helyezéssel bővítette együttesünk díjait. Idén is nagy reményekkel érkezünk Lengyel barátainkhoz.
- Augusztus 24. (Szombat): Pered Szlovákia. Tánckarunk első alkalommal lép fel a településen.
- Augusztus 25. (Gyöngyöspata): A Gyöngyöspatai szüretin is láthatja a publikum idén a Muzslát, harminc percben mutatkozunk be a program keretein belül.
- Augusztus 31. (Szombat): Váli Völgyi Vigasságok, immáron sokadik alkalommal vehetünk részt a nemzetközi programon, melyet ezúton is köszönünk a testvéregyüttesünknek akik egyben a szervezői is a rendezvénynek. Mindenkinek jó szivvel nyilatkozunk a programról, a tánckar által is az év egyik legjobban várt eseménye ez a fesztivál.
- Szeptember 7. (Szombat): Pásztó városának szüreti mulatságán is láthat bennünket a közönség, harminc percre állunk a színpadra.
- Szeptember 28. (Szombat): Amióta szüreti felvonulás van Bátonyterenyén, azóta mi is mindig ott vagyunk. Az együttesünk részt vesz a vonuláson, ahol tértáncokkal kedveskedik közönségének, ezek után 1 órás műsort ad a már jól ismert színpadon! Szeretettel várunk minden érdeklődőt!
Szeptember 28. (Szombat): A napunk nem ér véget a bátonyi fellépés után. Bér Virágos pusztán szintén 1 órás műsoridővel jelentkezünk.
Szeptember 29. (Vasárnap): Idén 3. alkalommal léphetünk fel Zagyvaszántó szüreti fesztiválján. A tánckar 30 percben mutatja be felkészültségét a közönségnek.