- “Járd ki lábam, járd ki most” A 35. évfordulóját ünneplő Muzsla Néptáncegyüttes az ünnepi év minden hónap első péntekén este 18:00 - 21:00-ig nyílt próbát tart a Teleki László Könyvtár és Művelődési Központban. Szeretettel várjuk az érdeklődőket!
- Szeptember 22. (Szombat): Együttesünk a Zagyvaszántói szüreten lép fel.
- Szeptember 29. (Szombat): A tánckar ismételten meghívást kapott a nagybátonyi szüretre. Harminc perces műsor keretein belül adunk számot tudásunkról.
- Szeptember 30. (Vasárnap): A szüreti forgatagok közül a varsányi szüreti napokon is felléphetünk, immáron második alkalommal 15 perces műsoridővel.
- Október 20. (Szombat): “Húzzad kedves muzsikásom” Az együttes zenekarainak bemutatkozó műsora a Teleki László Könyvtár és Művelődési Központban este 18:00-tól.
- Október 27. (Szombat): “Öregesen” Korábbi táncosaink bemutató estje a Teleki László Könyvtár és Művelődési Központban este 18:00-tól.
- Október 27. (Szombat) - December 15. (Szombat): “35 év emlékére” Folyamatos kiállítás az együttes díjaiból, tárgyi emlékeiből a Teleki László Könyvtár és Művelődési Központban.
- November 10. (Szombat): “Tánc-Szeretet” Tematikus gálaműsor a Teleki László Könyvtár és Művelődési Központban este 18:00-tól.
- December 15. (Szombat): “Ahol az a csillag ragyog” Az együttes fennállásának 35. évfordulója alkalmából rendezett önálló est. Az ünnepi programsorozat záróműsora! A Teleki László Könyvtár és Művelődési Központban este 18:00-tól.