- “Járd ki lábam, járd ki most” A 35. évfordulóját ünneplő Muzsla Néptáncegyüttes az ünnepi év minden hónap első péntekén este 18:00 - 21:00-ig nyílt próbát tart a Teleki László Könyvtár és Művelődési Központban. Szeretettel várjuk az érdeklődőket!
- Június 23. (Szombat): Zsámbék idén otthont ad egy néptáncfesztiválnak, melyre együttesünk tánckarát is meghívták! A táncosaink kalotaszegi csárdást legényest és szaporát mutatnak majd be a Nádasmentéről.
- Június 29. (Péntek): “A Kalota partján” Néprajzi előadás a Teleki László Könyvtár és Művelődési Központ nagytermében, délután 16:00-tól.
- Június 30. (Szombat): A Muzsikál az Erdő rendezvénysorozat állandó résztvevőjeként a Muzsla Néptáncegyüttes Füleken lép ezúttal fel! Együttesünk 45 perces műsor keretein belül ad számot tudásáról a füleki közönségnek és a Muzsikál az erdő programsororozat nyitórendezvényén résztvevőknek..
- Július 14. (Szombat): A határon túli kapcsolatainkat ápolandó, tánckarunk részt vesz az Ipoly menti folklórfesztiváon, melynek helyszíne Ragyolc. Együttesünk 45 perces műsorral készül a közönségnek.
- Augusztus 28. (Kedd): A közönség a mátramindszenti falunapon találkozhat tánckarunkal és tekintheti meg annak műsorát!
- Szeptember 1. (Szombat): Inmáron állandó résztvevőnek mondhatjuk magunkat a Váli Völgyi Vigasságok nemzetközi folklórfesztiválnak. Az egész napos program keretein belül több határon túli és hazai együttes képviseli országának hagyományait. A programot jó szívvel ajánljuk mindenki számára!
- Szeptember 7. (Péntek): “Verbunkos” Toborzó előadás a városunk oktatási intézményeinek. A teleki László Könyvtár és Művelődési Központ nagytermében
- Október 20. (Szombat): “Húzzad kedves muzsikásom” Az együttes zenekarainak bemutatkozó műsora a Teleki László Könyvtár és Művelődési Központban este 18:00-tól.
- Október 27. (Szombat): “Öregesen” Korábbi táncosaink bemutató estje a Teleki László Könyvtár és Művelődési Központban este 18:00-tól.
- Október 27. (Szombat) - December 15. (Szombat): “35 év emlékére” Folyamatos kiállítás az együttes díjaiból, tárgyi emlékeiből a Teleki László Könyvtár és Művelődési Központban.
- November 10. (Szombat): “Tánc-Szeretet” Tematikus gálaműsor a Teleki László Könyvtár és Művelődési Központban este 18:00-tól.
- December 15. (Szombat): “Ahol az a csillag ragyog” Az együttes fennállásának 35. évfordulója alkalmából rendezett önálló est. Az ünnepi programsorozat záróműsora! A Teleki László Könyvtár és Művelődési Központban este 18:00-tól.